Recepte Galletes
-600gr de farina
-200ml d'aigüa
-25gr de llevadura
-200ml d'oli
-Un poc de sal
Material emprat.
-Bol
-Aprimador
-Cullera
-Paper vegetal
-Palanganes
-Motlos per a les galletes
ELABORACIÓ
1r pas
Posam els 200ml d'aigüa teba dins un bol,acontinuació introduim la llevadura,ho remanam fins que la llevadura es fongui.
2n pas
Introduim els 200ml d'oli,despres la farina i ho mesclam tot.
3r pas
Per finalitzar la massa la pastam fins que la pasta no quedi aferrada a les mans.
4t pas
Una vegada tenim la pasta,agafam l'aprimador i aplanam la massa fins que quedi un gruix mes o menys 1cm.Agafam el motlo de les galletes i presionam sobre la massa fins que queda la galleta es separa de la resta de la pasta.
5è pas
Anam introduint les galletes a la palangana,i els enfornam.
Despres ens varem disposar a fer pa
RECEPTA
500g de farina
25g de llevadura
200ml d'aigua
ELABORACIO
1r pas
Introduim dins un bol la llevadura i l'aigua, remanam la llevadura fins que se fon .
2n pas
Introduim la farina i pastam fins que la massa no quedi aferrada a ses mans.
3r pas
El Deixam tobar i l'enfornam.
Sergi Aguilar Socias
Joan Toni Buades
Sergi Aguilar Socias
Joan Toni Buades
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaBona feina Sergi. Hi trob a faltar fotos del procés i del producte final.
ResponEliminaNota: 7