A continuació us explicarem com es du a terma la seva elaboració
Ingredients:
- 665g d'oli refregit (preferentment d'oli)
- 93.8g de sosa càustica
- 241g d'aigua el més freda possible
- Unes gotes d'aroma alimentari al gust
Utensilis:
-Batedora de plàstic o d'acer inoxidable
-Un bric de llet
-Bàscula de cuina
-Recipients de plàstic
-Utensilis per poder decorar les pastilles de sabó
*Es important que els utensilis siguin de plàstic o d'acer inoxidable perquè sinó es podrien corrompre amb la sosa càustica.
Elaboració:
El primer pas és mesclar la sosa càustica amb l'aigua poc a poc. Es important que no es fagi a l'enrevés perque sinó la reacció química ens podria esquitxar i provocar cremadures.
Una vegada la sosa estigui dissolta, l'aigua s'haurà encalentit degut a la reacció i per tant la deixarem refredar.
Quant el líquid s'hagi refredat, amb la batedora, juntarem poc a poc la dissolució amb l'oli i mesclarem bé.
Ràpidament posarem la substància dins el bric de llet i la deixarem refredar unes 24 hores.
Una vegada esperat aquest temps el podrem treure per decorarlo i despres haurem d'esperar unes tres setmanes per poder utilitzar-lo.
Fet per:
Guillem Juan Crespí
BONA PRESENTACIÓ.
ResponElimina1 Remarca lingüística: canviau "cremadures" per "CREMADES"
NOTA: 7.5