TALLER DE PA I GALLETES
ÍNDEX
1.Ingredients del pa
2.Com es fa el pa?
3.Degustació del pa
4.Ingredients de les galletes
5.Com es fan les galletes?
6.Degustació de les galletes
7.Material
1.Ingredients del pa.
- 500g. de farina
- 25g de llevadura
- 200ml. d'aigua freda
1r- Posar 200ml. d'aigua freda dins el bol.
2n- Posar els 25g. de llevat dins l'aigua i mesclar-la dins l'aigua fins que es fongui.
3r- Ficar els 500g de farina lentament dins el bol i mentres mescles la farina amb l'aigua i la llevadura.
4t- Treure la mescla de dins el bol i amassar-la fins que deixi d'aferrar-se a les mans.
5è- Fer la forma del pa, fer un tall enmig (opcional), ficar-lo dins el forn, deixar reposar-lo fins que estigui preparat per menjar.
3- Degustació del pa.
Àngel-El pa integral era molt bo, però li faltava un poc de sal.
Javi i Julià-El pa normal era molt bo, no tenia cap defecte.
4- Ingredients de les galletes.
- 200ml. d'oli d'oliva
- 200ml. d'aigua teba
- 25g. de llevat
- 600g de farina
1r- Posar 200ml d'aigua teba dins el bol.
2n- Posar els 25g de llevat dins l'aigua i mesclar-lo fins que es fongui.
3r- Ficar els 200ml d'oli d'oliva amb el llevat i l'aigua i mesclar-lo.
4t- Ficar els 600g de farina dins la mescla, lentament, i mesclar-lo tot, treure la mescla fora del bol i amassar la pasta fins que no s'aferri als dits.
6- Degustació de les galletes.
Àngel- No eren molt bones perquè nosaltres vàrem posar oli d'oliva verge i tenien el gust molt fort.
Javi- No eren molt bones per el mateix motiu i perquè eren molt fluixes.
Julià- No eren molt bones per el mateix motiu i perquè els hi faltava sal.
7. Materials.
- Pedaç
- Balança
- Paper vegetal o paper de plata
- 2 palanganes
- 1 bol
- Motlle
- Amassador
- Escuradents
- Biberó
NOMS: Julià Vilanova, Javi Martori, Àngel Fernàndez
un reportatge amb valoracions personals. Bona idea!
ResponEliminaLa redacció s'ha de revisar perquè es tracta d'un text instructiu i no hi pot haver INFINITIUS per indicar les passes a seguir.
NOTA 7(si no revisau el text) 8 (si revisau el text)