diumenge, 20 de desembre del 2015

TOP CHEF

PA I GALLETES ARTESANALS


Dilluns 14 de desembre els alumnes de (PMAR i Diversificació), fèrem pa i galetes.

En primer lloc vàrem fer les galetes i en segon lloc el pa.



                            
Recepta de les galetes:

600g de farina
200ml d' aigua
200ml d' oli
25g de llevat
un poquet de sal



Elaboració:

1r pas: posam els 200ml d' aigua dins un bol, afegim els 25g de llevat, el dissolem i quant estigui fos s' introdueixen els 200ml d' oli.




  


2n pas: pastam la pasta fins que quedi ben pastada.




3r pas: Llavors s' aplaneix la massa per a que amb un motlo es pugui dona forma a les galetes.








4t pas: Les galetes s' enfornen a una temperatura de 180º durant 20min.




Després de 2 hores per fer les galetes començàrem a fer els pans.


Recepta del pa:

500g de farina 
250ml d' aigua
25 de llevat
un poquet de sal (a gust del consumidor)








Elaboració:


1r pas: afegim 250ml d' aigua dins el bol i li posam els 25g de llevat fins que el llevat quedi dissolt.




2n pas: Afegim els 500g de farina dins el bol i pastam la pasta fins que quedi ben pastada.



3r pas: Quan estigui ben pastat el deixarem tobar 1 o 2 hores, després el ficarem dins el forn 40 minuts a 180º.

''Amb un poc de sort quan aniguem amb la bicicleta el pa encara quedara de una peça''.





Finalitzam el concurç de TOP CHEF, i els guanyadors han estat:
Pere Antoni Segui i Guillem Juan Crespí de 4t de Diversificació.

Amb la conclusió de que les galetes han estat ben bones i el pa indescriptible.





1 comentari:

  1. UN REPORTATGE BEN ESTRUCTURAT.HI TROB A FALTAR FOTOS DEL PRODUCTE FINAL CUIT.

    nota: 9

    ResponElimina