PA I GALLETES ARTESANALS
Dilluns 14 de desembre els alumnes de (PMAR i Diversificació), fèrem pa i galetes.
En primer lloc vàrem fer les galetes i en segon lloc el pa.
Recepta de les galetes:
600g de farina
200ml d' aigua
200ml d' oli
25g de llevat
un poquet de sal
Elaboració:
1r pas: posam els 200ml d' aigua dins un bol, afegim els 25g de llevat, el dissolem i quant estigui fos s' introdueixen els 200ml d' oli.
2n pas: pastam la pasta fins que quedi ben pastada.
3r pas: Llavors s' aplaneix la massa per a que amb un motlo es pugui dona forma a les galetes.
4t pas: Les galetes s' enfornen a una temperatura de 180º durant 20min.
Després de 2 hores per fer les galetes començàrem a fer els pans.
Recepta del pa:
500g de farina
250ml d' aigua
25 de llevat
un poquet de sal (a gust del consumidor)
Elaboració:
1r pas: afegim 250ml d' aigua dins el bol i li posam els 25g de llevat fins que el llevat quedi dissolt.
2n pas: Afegim els 500g de farina dins el bol i pastam la pasta fins que quedi ben pastada.
3r pas: Quan estigui ben pastat el deixarem tobar 1 o 2 hores, després el ficarem dins el forn 40 minuts a 180º.
''Amb un poc de sort quan aniguem amb la bicicleta el pa encara quedara de una peça''.
Finalitzam el concurç de TOP CHEF, i els guanyadors han estat:
Pere Antoni Segui i Guillem Juan Crespí de 4t de Diversificació.
Amb la conclusió de que les galetes han estat ben bones i el pa indescriptible.
UN REPORTATGE BEN ESTRUCTURAT.HI TROB A FALTAR FOTOS DEL PRODUCTE FINAL CUIT.
ResponEliminanota: 9