dilluns, 21 de desembre del 2015

TELLER DE PA I GALLETES D'OLI
 Aquest dilluns dia 14 els alumnes de 3 de pmar i 4 de diversificació varen fer un taller de galetas d' oli i pa i nosaltres vos explicarem com sa fan.



RECEPTA                                      

600 g de farina                                                                                                        
200 ml de aigua teba                                                                                              
200 ml de oli                                                                                              
20 g de llevat
una mica de sal 

 











ELABORACIÓ

Primer de tot per preparar la massa hem de posar 20g de llevadura dintre de un bol i hu mesclam amb 200ml d'aigua teba fins que el llevat quedi disolt.

aigua teba amb llevat
El següent pas es posar els 200ml d'oli dins la mescla que hem fet amb els 200ml d''aigua teba i els 20g de llevat.


aigua, llevat i oli

El 3r pas es tirar la farina dins el bol i pastar fins que le pasta  quedi compacte.
 Cuant la pasta estuigui compacte,amb el corró de cuina aplastam fins que quedi estirada pero no tan fina.
                                               



El 4t i darrer pas es,amb un mol·lo feim la forma de les galletas i cuand esta fet la forma es posa dins el forn a 180 graus durant 30 minuts i ja esta llest per menja.
 




                                           
BON PROFIT!!
Biel Pons Jover
Pere Juan Forteza 
                              






1 comentari:

  1. un reportatge passa x passa.
    bones fotos però una mica petites.

    nota: 6.5

    ResponElimina